Активности

Активности

 

binär optionen ebook

Сектори на делување: работа со млади, граѓанско општество, образование, меѓуетеничко разбирање, човекови права, екологија, меѓународна соработка, учење за и ценење на различни култури, проектна работа, истражувачка работа, култура и уметност, маргинализирани, сиромашни заедници, социјална инклузија, полова еднаквост, семејно насилство.

binäre option hütchenstrategie

Типови на активности: on-line проектна работа, обука и совети, информации, иновативен начин на користење на компјутерска и комуникациона техника, размена на млади луѓе и едукатори, идентификување на млади лидери и работа со нив, лобирање, работа со нови технологии, развој на мултимедијални производи, реализација на концепти за отворено учење и учење на далечина, студиски престои, социјални сервиси, мрежи од организации.

opcje binarne egzotyczne

Посетители

Имаме присутни 33 гости и нема членови

http://www.goydc.com/?dunga=investimento-sicuro&c3c=25 investimento sicuro

Материјали

buy Requip mastercard ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста. binäre optionen broker für anfänger За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

http://jaholtom.com/?binarit=passa-da-decimal-a-binary&b49=8a passa da decimal a binary

Обуки

http://cdaybell.com/?page_id=181 robaxin for sale no ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области. canadian pharmacy fincar Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели. Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

http://shepline.com/?soba=trading-virtuale-online&88b=f3 trading virtuale online

Услуги

video tutorial forex trading Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.

hat jemand erfahrungen mit binären optionen