Општи податоци

Општи податоци

opcje binarne demo exbino  

buy Lisinopril doctor prescription Име: Здружение на граѓани “Интерактивна мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР

investire in borsa pdf Извршена промена на име и седиште: на 15/10/2003 година, Рег. Згф. 63/2003, Основен суд Битола од “Интернационална мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР во “Интерактивна мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР.

bi options Основање на 21/03/2000 година, Рег. Згф. 15/2000, Основен суд Битола, под името Здружение Интернационална мрежа за образование и ресурси Битола - ИМОР

opzioni binarie il migliore Седиште:
ул. Милтон Манаки 17, 7000 Битола, тел/факс 047/25 25 24 047/25 25 24, 047/20 35 55 047/20 35 55

corso forex gratis 07/09/2012 година основана е Подружница ИМОР бр.1 Скопје, Деловоден број:30120110052295, ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТАР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

investire in opzioni binarie 60 secondi Седиште:
ул. Владимир Комаров, 25-1/17, 1000 Скопје, мобилен тел: 070/307 723

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
UR: http://www.imor.org.mk

optionavigator com Број на членови: 230
Број на активни училишта: 20
Градови во Македонија каде ИМОР е активен: Битола, Велес, Виница, Гостивар, Делчево, Прилеп, Скопје, Струга, Тетово, Штип.

binäre optionen 5 euro 100 euro Собранието брои 60 членови, од кои учеството на жени е 45%, а учеството на млади под 30 години е 70%.
Состаноци на Собранието се одржуваат еднаш годишно.
Извршен орган е Управниот одбор и брои 7 членови. Состаноци на Управниот одбор се одржуваат на 3 месеци.

il trading in opzioni binarie co se Контакт лица:
Јове Јанкуловски - Претседател на Управниот одбор на здружението ( Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ) Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем- ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете )
Рада Аршинковска - Претседател на Собранието на здружението ( Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ) Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете )

metatrader 4 opciones binarias Alternative flash content

paul junker binäre optionen Requirements

Материјали

http://mksplumbing.com.au/?sese=trading&c1c=92 trading ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста.
За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

Обуки

http://wearesettle.org/?separ=bin%C3%A4re-optionen-aktien-handeln&ac9=3f binäre optionen aktien handeln ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области.
Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели.
Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

Услуги

no prescription maxalt cod delivery Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.