Општи податоци

 

Име: Здружение на граѓани “Интерактивна мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР

Извршена промена на име и седиште: на 15/10/2003 година, Рег. Згф. 63/2003, Основен суд Битола од “Интернационална мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР во “Интерактивна мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР.

Основање на 21/03/2000 година, Рег. Згф. 15/2000, Основен суд Битола, под името Здружение Интернационална мрежа за образование и ресурси Битола - ИМОР

Седиште:
ул. Милтон Манаки 17, 7000 Битола, тел/факс 047/25 25 24 047/25 25 24, 047/20 35 55 047/20 35 55

07/09/2012 година основана е Подружница ИМОР бр.1 Скопје, Деловоден број:30120110052295, ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТАР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

Седиште:
ул. Владимир Комаров, 25-1/17, 1000 Скопје, мобилен тел: 070/307 723

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
UR: http://www.imor.org.mk

Број на членови: 230
Број на активни училишта: 20
Градови во Македонија каде ИМОР е активен: Битола, Велес, Виница, Гостивар, Делчево, Прилеп, Скопје, Струга, Тетово, Штип.

Собранието брои 60 членови, од кои учеството на жени е 45%, а учеството на млади под 30 години е 70%.
Состаноци на Собранието се одржуваат еднаш годишно.
Извршен орган е Управниот одбор и брои 7 членови. Состаноци на Управниот одбор се одржуваат на 3 месеци.

Контакт лица:
Јове Јанкуловски - Претседател на Управниот одбор на здружението ( Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ) Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем- ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете )
Рада Аршинковска - Претседател на Собранието на здружението ( Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ) Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете )