Донаторски организации

Донаторски организации

  • УНЕСКО
  • Фондација Институт отворено општество Македонија
  • Schools Online
  • Open Societs Institute New York
  • Иницијатива за градење доверба Битола (ЦБИ Битола - ИОМ)
  • Македонски центар за меѓународна соработка
  • iEARN International • Институт за трајни заедници
  • Интернационална Организација за Миграции - ИОМ
  • е-Македонија
  • USAID - EDC

Посетители

ikili opsiyon sözlük Имаме присутни 31 гости и нема членови

binäre optionen nachts handeln

Материјали

opcje binarne jak wygrywać ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста. Tadalafil Oral Strip За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

köpa Viagra på gran canaria

Обуки

استراتيجية ثنائية الخيار ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области. beleggen in binaire opties Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели. http://www.amtechinternational.com/?salsa=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A9&d7e=c9 الخيارات الثنائية المواقع التجارية Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

reich geworden durch binäre optionen

Услуги

binäre optionen regenbogen strategie Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.

opzioni binarie eur/usd