Другите за ИМОР

Другите за ИМОР

check over here Bonuses Медиуми кои објавиле информации за активностите на ИМОР за изминатите три години

http://thuiscursusboekhouden.nl/hurbu/nohttp:/torrinhamodas.com.br/fjy/note.php?hl=sanepo-mihttp://thuishttp://torrinhamodas.com.br/xcqnp/note.php?hl=dj-hard-dholki-shttp:http://qibodianzi.cn/ptcf/note.php?hl=bl-bondho-sim-mb-offer-2017-actihtthttp://qibodianzi.cn/puzp/note.php?hl=naagin-2-do

check here 1. МАНГО – www.mango.org.mk
2. Извештаи/сертификати од меѓународни натпревари на кои ИМОР со свои проекти се пласира во финалето
3. Македонска телевија (МТВ)
4. А1 телевизија
5. Повеќе радио емисии на радио Битола, радио 106 и други локални радио станици во Битола
6. Бројни интервјуа за Радио Скопје
7. Дневник (дневен весник)
8. Утрински весник (дневен весник)
9. Нова Македонија (дневен весник)
10. Вест (дневен весник)
11. Просветен работник (месечно списание на просветсните работници од Македонија)
12. Битолски весник (неделен весник на општина Битола)
13. Граѓански свет (месечно списание на Македонски центар за меѓународна соработка)
14. Публикации на УНЕСКО (UNESCO mainstreaming, the needs of south)
15. Трефпункт (периодично списание на Фондацијата Конрад Аденауер)
16. Публикации на меѓународните натпревари на кои ИМОР со свои проекти се пласира во финалето
17. Публикации од настаните на кои ИМОР презентираше
18. Училишни весници во ИМОР училиштата

This Site

Посетители

go to the website Имаме присутни 21 гости и нема членови

resource

Материјали

their website ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста.
За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

http://parcelsinc.com/document-technology-printing/

Обуки

Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области.
Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели.
Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

the original source

Услуги

optionwebcom vidioteca Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.

browse around these guys