Мрежа на ИМОР

Мрежа на ИМОР

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-flashback&cfb=63 http://steprightup.com.au/?penisko=college-freshman-dating-tips
ИМОР
членува во домашни и меѓународни формални мрежи како автономна и рамноправна членка:

http://wheeltrim.nl/?silkomato=binaire-opties-lynx&f93=f7

read here  

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=opzioni-binarie-revolution&4eb=b6

opcje binarne topoption Исто така, ИМОР членува во домашни и меѓународни неформални мрежи како автономна и рамноправна членка:

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=binary-options-leverage
  • Balkan Youth Network (водечка организација)
  • Мозаик
  • Коалициите на НВОи ikili opsiyon islemleri Доста е! и http://brittnet.se/?signatyra=bin%C3%A4ra-optioner-minsta-ins%C3%A4ttning&2b2=a0 Мозаик и натаму продолжуваат да постојат. Конкретно сега активностите во рамките на коалицијата Доста е! се фокусираат на Македонија без оружје. И во овие активности article ИМОР зема активно учество.

Посетители

binäre optionen beste strategie Имаме присутни 22 гости и нема членови

Прирачник

Материјали

http://bundanoonhotel.com.au/?b0a=19 ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста.
За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

Обуки

tastylia ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области.
Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели.
Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

Услуги

site web Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.