On-line курсеви

On-line курсеви за професионален развој

http://kitzmann-architekten.de/?slava=iq-option-bin%C3%A4re-optionen-handel&e0a=23 iq option binäre optionen handel Според барањата и потребите на побарувачите на услуги подготвуваме on-line курсеви за усовршување во различни области.

Köp Cialis 60 mg ingen recept За дополнителни информации контактирајте не:

  • 047 25 25 24
  • 070 339 229
  • 070 395 509
  • 02 24 68 757
  • 070 307 723
  • или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tadalafil Tastylia orally disintegrating strips  


opzioni binarie donna 7560  

opcje binarne wypłaty www.alison.com Intermediate - advanced courses on Word, Excel, PowerPoint, Touch-typing, health and safety, financial and business resources binära optioner bästa (using Alison)

binary options trading signals free download  

Општи податоци

binäre optionen konto

opzioni binarie funzionamentio Име: Здружение на граѓани “Интерактивна мрежа за образование и ресурси”, Битола - ИМОР.

pronostici operazioni binarie повеќе...

 

Мисија

http://paginas-web.mx/?yoga=banner-opzioni-binarie-su-gazzetta-it&fd5=52 banner opzioni binarie su gazzetta it

opciones binarias reguladas en españa http://moragbrand.com/?ljap=binario-opzione-giornaliera&4eb=ab binario opzione giornaliera Мисијата на ИМОР е оспособување на младиот човек во духот на меѓукултурно разбирање и соработка, граѓанско општество и демократија...
повеќе...

 

Активности

http://sensuousmuse.com/?tormozok=video-dimostrativo-di-opzioni-binarie&916=ef video dimostrativo di opzioni binarie

är det olagligt att köpa Viagra på nätet Работа со млади, граѓанско општество, образование, меѓуетеничко разбирање, човекови права, екологија...
повеќе...

 

Прирачник

Материјали

binary options uk law ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста.
За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

Обуки

ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области.
Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели.
Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

Услуги

Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.