Материјали и ресурси

Прирачник

Материјали

Köp Viagra på nätet Hultsfred ИМОР нуди материјалите/ресурси подготвени од страна на ИМОР и iEARN кои можат да се користат за стручно и професионално усовршување и развој со означување на сопственоста. http://paginas-web.mx/?yoga=investir-biz-richiesta-conto-demo&c32=12 investir biz richiesta conto demo За да пристапите до материјалите треба да се најавите/регистрирате.

verita opzioni binarie

Обуки

إستطلاع أربح المال على الإنترنت ИМОР и неговите членови нудат обука, поддршка и експертиза во низа области. Обуките се наменети за ученици, млади и возрасни слушатели.
Информирајте се повеќе за областите за кои ИМОР нуди обуки поврзувајќи се на следниот линк.

binary options demo account no deposit

Услуги

binära optioner app Здружението Интерактивна мрежа за образование и ресурси ИМОР нуди голема лепеза услуги во сферата на компјутерските, комуникационите технологии и мултимедијата, проектно базирано учење, формалното и неформалното образование, стручниот и професионален развој, раководењето со човечките ресурси, управуањето со организациите, менаџирањето со проекти, истражувања, консултантски услуги и инженеринг.

binäre optionen seminar